Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /home/cybertec/public_html/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /home/cybertec/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /home/cybertec/public_html/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /home/cybertec/public_html/includes/application.php on line 539

Αξιοσημείωτο

Τα νανο – σωματίδια μορφοποιούνται μέσω αντικολητικών συστατικών σε έναν «αόρατο» φραγμό παρόμοιο με το γυαλί. Στις σφραγισμένες επιφάνειες μένουν μόνο τα «νάνος», ενώ το νερό και η αλκοόλη ξεθυμαίνουν εντελώς.

Όλα τα νανο – σωματίδια είναι ανθεκτικά στην ζέστη μέχρι περίπου 300 βαθμούς Κελσίου. Η νανοσφράγιση μας ενεργεί καλύτερα στην ειδικά για αυτήν σχεδιασμένη (προορισμένη) επιφάνεια.

Σε τι διαφέρει η νανοτεχνολογία μας από αυτήν των άλλων ενδιαφερόμενων συναγωνιστών;

Πολλοί συναγωνιστές πουλούν συχνά ένα προϊόν για όλες τις χρήσεις. Πολλοί συναγωνιστές πουλάνε μία παλαιότερη και όχι περαιτέρω ανεπτυγμένη νανοτεχνολογία. Η δική μας νανοτεχνολογία ακολουθεί πάντα τις νεώτερες εξελίξεις. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στα εργαστήρια μας περίπου 300 ακόμα προϊόντα για έρευνα και αξιολόγηση. Τα νανο – προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι συχνά αναμειγμένα με άλλες ενοχλητικές ουσίες, όπως για παράδειγμα κερί, τεφλόν, λίπη και σιλικόνη. Αυτές σχηματίζουν συχνά ένα ενοχλητικό επίστρωμα και μειώνουν την διάρκεια της σφράγισης. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν καθόλου σιλικόνη, ακρυλικά ή τεφλόν. Πολλά από τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά δεν έχουν την ικανότητα να «αναπνέουν» (τα δικά μας την έχουν). Όταν μία νανο – σφράγιση δεν «αναπνέει» μπορεί να εμφανιστεί μούχλα στο υλικό που βρίσκεται από κάτω.

Η διατήρηση της σφράγισης:

Η διατήρηση της σφράγισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

1.Ο τρόπος του καθαρισμού που πρέπει να προηγηθεί: Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας έχει σχέση με τον καθαρισμό που προηγήθηκε στις επιφάνειες που θα επεξεργαστούν.

Τα μπουκάλια πρέπει να είναι καθαρά, στεγνά και ελεύθερα από λιπαρές ουσίες. Ποτέ μην καθαρίσετε με οινόπνευμα, εμποδίζει την σωστή σφράγιση. Σε λίπη και λάδια δεν κρατάει καμία σφράγιση.

2. Σκλήρυνση της σφράγισης:

Ανάλογα με την σφραγισμένη επιφάνεια και τις καιρικές συνθήκες, χρειάζονται οι επιφάνειες που έχουν σφραγιστεί διαφορετικό διάστημα για να σκληρύνουν (στεγνώσουν). Μόνο όταν τα «νάνος» έχουν σκληρύνει εντελώς, μπορούμε να εγγυηθούμε μια μακράς διάρκειας σφράγιση. Για αυτό πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις οδηγίες χρήσης. Η θερμική σκλήρυνση αυξάνει την διάρκεια της σφράγισης.

3. Προϊόντα για την επιφάνεια που πρόκειται να σφραγιστεί:

Αφού προτείνουμε για κάθε επιφάνεια μία ειδική σφράγιση, είναι σημαντικό, να σφραγίζουμε μόνο τις επιφάνειες για τις οποίες κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο προϊόν. Τα συστατικά αλλάζουν στην σύνθεση τους. Για παράδειγμα ενώ για το μπετόν περιέχονται στην σύσταση περισσότερα «νάνο-κεραμικής», για τα τζάμια αυτοκινήτου περιέχονται περισσότερα «νάνο-γυαλιού». Όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν σας προσφέρουμε «ένα προϊόν για όλες τις χρήσεις».

4. Συμπεριφορά κατά τον καθαρισμό των σφραγισμένων επιφανειών:

Αφού έχετε σφραγίσει τις επιφάνειες, δεν πρέπει να τις καθαρίζεται όπως συνηθίζατε πριν, με σκληρά απορρυπαντικά, παρά μόνο με νερό ή τα δικά μας καθαριστικά.

Πολλοί συνεργάτες μας, μας ανέφεραν ότι οι πελάτες τους συνέχιζαν να καθαρίζουν τις σφραγισμένες επιφάνειες με τα συνηθισμένα απορρυπαντικά τους. Σαν συνέπεια πίστευαν ότι «το φαινόμενο του λωτού» ‘ήδη μετά από σύντομο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε πλέον.

Για να αποφύγετε εκ των προτέρων αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιείται το δικό μας καθαριστικό.

Φαινόμενο λωτού

Όπως γνωρίζουν οι μυημένοι, στάζει από το φύλο του λωτού το νερό της βροχής σαν πέρλα. Γιατί; η σταγόνα της βροχής είναι σαν να μην έχει καθόλου επαφή με την επιφάνεια του φύλου. Μέσω αυτού του αποτελέσματος δεν βρίσκουν σημείο να κρατηθούν κόλλες με βάση το νερό, μέλι, λάδι και άλλες παχύρρευστες ουσίες.

Αυτό το φαινόμενο ανακαλύφτηκε ξανά από τους επιστήμονες και έγινε χρήσιμο για τον καθένα, και μάλιστα από τις νανο – σφραγίσεις.

Οι εργασίες καθαρισμού γίνονται πιο εύκολες, ακόμα και ο απαιτούμενος για αυτές χρόνος μειώνεται αισθητά και η χρήση ειδών καθαρισμού είναι απαραίτητη μόνο σε εξαιρέσεις.

Πολύ χρήσιμο είναι αυτό ειδικά για ανθρώπους, οι οποίοι “έχουν την κατάρα” λόγω προδιαγραφών υγιεινής να καθαρίζουν (για παράδειγμα στα καταστήματα τροφίμων, ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφετέριες, κρεοπωλεία, σφαγεία και άλλα). Αυτό ισχύει βέβαια και για όλους όσους θέλουν να διευκολύνουν την εργασία αυτή και να κερδίζουν χρόνο, ή αυτοί που θέλουν τα πολύτιμα και ακριβά αντικείμενα τους να τα προφυλάσσουν από την βρωμιά και την διάβρωση.

Δοκιμασμένη διαρκή και πολύ αποτελεσματική προστασία. Το επεξεργασμένο υλικό προσφέρει προστασία από σκληρές επιδράσεις του περιβάλλοντος, προστασία από γρατσουνιές και καιρικές συνθήκες. Διατήρηση της αξίας του υλικού.

Επιφάνειες καθώς και υφάσματα κάθε είδους φροντίζονται πιο εύκολα, μακράς διάρκειας ορατή και υγιεινή καθαριότητα, κατά των βακτηριδίων, καθαρισμός χωρίς κόπο, εντελώς ουδέτερο προς το δέρμα, κατάλληλο για αλλεργικούς. Όλα αυτά και επιπλέον η εύκολη χρήση συνηγορούν για την χρήση των νανο-επικαλύψεων σε όλες τις πιθανές περιοχές.

Αν το αποτέλεσμα του λωτού εξασθενεί, αυτό οφείλεται σε κάποια βρωμιά. Σε αυτήν την περίπτωση καθαρίζεται την επιφάνεια ή τα υφάσματα με ένα ελαφρύ καθαριστικό, ξεπλένεται καλά με καθαρό νερό και το αποτέλεσμα επανεμφανίζεται (στα υφάσματα αφού στεγνώσουν). Αν η επικάλυψη έχει όντως υποστεί βλάβη, τότε μπορείτε να επισκευάσετε τα σημεία αυτά, με το να τα ξαναεπεξεργαστείτε.

Επιχειρήματα, που μιλάνε από μόνα τους:

Πιο μακροχρόνια ορατή και υγιεινή καθαριότητα, Ευκολοφρόντιστα υφάσματα κάθε είδους, Προστασία από καιρικές συνθήκες,  Εντελώς ουδέτερο προς το δέρμα, Ευκολοφρόντιστες επιφάνειες, Προστασία από γρατσουνιές, Καθάρισμα χωρίς κόπο, Κατά των βακτηριδίων, Εύκολη χρήση, Διατήρηση της αξίας του υλικο.

Τρόπος λειτουργίας

Τα νανο-σωματίδια οργανώνονται μετά την σύλληψη τους σε μία στρώση (επίστρωμα) και συνδέονται στενά με την επιφάνεια. Όταν οι επιφάνειες είναι λείες και για αυτό το λόγο δεν είναι απορροφητικές, τότε τα σωματίδια δικτυώνονται γερά μέσα στην επιφάνεια και με αυτόν τον τρόπο τα υγρά μαζί με τις βρωμιές και για παράδειγμα ασβέστιο φεύγουν με την μορφή πέρλας.

Σε πορώδεις επιφάνειες μπορούν να νανο-σωματίδια να εισχωρήσουν στους πόρους και να γεμίσουν τις εσωτερικές πλευρές. Έτσι τα μανιτάρια, οι λειχήνες, τα φύκια και τα βρύα (εξωτερικά και εσωτερικά) εμποδίζονται πολύ έως εντελώς, οι βρωμιές καθώς και τα υγρά δεν εισχωρούν πλέον στην επιφάνεια και φεύγουν με την όψη πέρλας.

Κάπως έτσι είναι και με τα υφάσματα (με φυσικές ή συνθετικές ίνες), περιβάλλεται κάθε μία ίνα. Υγρασία και βρωμιές δεν εισχωρούν πλέον στις ίνες και έτσι απομακρύνονται με την όψη πέρλας. Το καλό είναι ότι τα ρούχα που έχουν υποστεί αυτήν την επεξεργασία είναι φιλικά – ουδέτερα προς το δέρμα σας.

Μετά από περίπου μία μέρα (σε λείες επιφάνειες και ίνες), αντίστοιχα έως δύο μέρες (σε πορώδης επιφάνειες), αναπτύσσει η επικάλυψη όλη την αντικολλητική της ιδιότητα. Μέσω της επικάλυψης δεν βρίσκουν τα υγρά και οι βρωμιές έδαφος για να κολλήσουν και απομακρύνονται με την όψη πέρλας. Η εμφάνιση, η ικανότητα να αναπνέουν και η εύκολη μεταχείριση όλων των υλικών που έχουν υποστεί αυτήν την διαδικασία δεν αλλάζει καθόλου.

Μόλις μία ώρα μετά την επικάλυψη με ένα καθαρό και μαλακό πανί μπορεί το αντικείμενο να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί.

Το προτέρημα μίας νανο-επικάλυψης είναι ότι το αντικείμενο μετά την σκλήρυνση μπορεί να συνεχίσει να επιβαρύνεται χημικά και μηχανολογικά. Αντέχει στην ζέστη –μέχρι μια θερμοκρασία 450 βαθμούς Κελσίου - καθώς και στο ψύχος. Το αποτέλεσμα είναι να έχει μεγαλύτερη αντοχή και με μια φυσιολογική χρήση να μην προκαλείται σχεδόν καμία μηχανολογική φθορά. Ακόμα ούτε οι σκληρές συνθήκες του περιβάλλοντος φαίνεται να έχουν επιπτώσεις. Οι επικαλυμμένες επιφάνειες μπορούν επίσης να καθαριστούν με ένα πιεστικό υψηλής πίεσης (max. 50/60 bar). Σε εξάρτηση με το υπόστρωμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και βούρτσες. Ανάλογα με την κατασκευή και την τριβή του υποστρώματος διαρκεί η νανο-επικάλυψη μέχρι έναν χρόνο.

Όταν επιτευχθεί η σκλήρυνση της επικάλυψης είναι εντελώς αβλαβές και πιστοποιημένο για τρόφιμα. Με την σωστή επεξεργασία της νανο-επικάλυψης δεν εμφανίζονται βλαβερές επιδράσεις στην υγεία.

Η νανο-επικάλυψη είναι πολύ λεπτή, μόνο μερικά nm (νανόμετρα) και με γυμνό μάτι δεν γίνεται αντιληπτή. Ίσως μόνο με πάρα πολύ μεγάλη μεγέθυνση μπορούμε να την διακρίνουμε στην επιφάνεια. Η επικάλυψη αποκτά ένα δυνατό χημικό δέσιμο με τις επιφάνειες. Σε πορώδες υλικά δεν είναι δυνατόν να ξεκολλήσει αυτό το επίστρωμα χωρίς να προκληθούν βλάβες στην επιφάνεια, ενώ σε λεία υλικά μπορεί να αφαιρεθεί με κάποιο κόπο και χρόνο και με την χρησιμοποίηση δραστικών μεθόδων όπως για παράδειγμα ατσαλόμαλλο, υγρά σφουγγαρίσματος χωρίς να προκληθούν ζημιές. Αυτό ισχύει κυρίως για «μαλακές» επιφάνειες (για παράδειγμα συνθετικές ύλες), οι οποίες μπορεί να υποστούν φθορές (μικρές γρατσουνιές), σε υφάσματα με τα υπερβολικά πλυσίματα ή με την πολλή χρήση.

Τα προϊόντα της νανοτεχολογίας είναι εδώ και πολλά χρόνια δοκιμασμένα και συνεχώς βελτιώνονται. Επίσης είναι καθορισμένα για τις επιφάνειες και για τα συγκεκριμένα υλικά τους (για παράδειγμα για γυαλί, κεραμικά πέτρα, μπετόν, φυσική πέτρα, δέρμα, υφάσματα και άλλα).

Νανοτεχνολογία

Η νανοτεχνολογία ασχολείται με την παραγωγή, την έρευνα και την χρησιμοποίηση ιδιαίτερα μικρών δομών. Το πρόθεμα “νανο” προέρχεται από την ελληνική γλώσσα και σημαίνει “νάνος”. Ένα νανόμετρο(nm = δισεκατομμυριοστό του μέτρου) είναι ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστόμετρου και αντιστοιχεί περίπου στο ένα δεκακισχιλιοστού του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας, έτσι βρισκόμαστε στον μικρότερο τομέα των ατόμων και των μορίων.

Σε αυτό το μήκος μπορούν να τοποθετηθούν περίπου τέσσερα έως έξη άτομα. Τα νανο-μόρια ή πολυμερή (μικρότερα από 100 nm) είναι οι συνθετικοί λίθοι αυτής της τεχνολογίας. Μέσω της δομής των υλών σε επίπεδο ατόμου καθώς και η χρήση ειδικών φαινομένων, ανοίγονται πολλές δυνατότητες σε σχεδόν όλους τους τομείς, όπως στην ενέργεια και τεχνολογία του περιβάλλοντος, στην ιατρική, στην φαρμακευτική και σε άλλους τομείς. Σε επίπεδο ατόμου δεν υπάρχουν πλέον σύνορα μεταξύ χημείας, βιολογίας και φυσικής, όλα αυτά αποτελούν μια πειθαρχημένη τεχνολογία, αυτό σημαίνει ότι σε πολλές εταιρείες δεν υπάρχουν πια οριοθετήσεις.

Στην ατομική κλίμακα χρησιμοποιείται για πάρα πολύ λεπτή επίστρωση, το Quantum-αποτέλεσμα ( το Quantum αντιστοιχεί στην μικρότερη τιμή μίας φυσικής ποσότητας ) ή η Quanto-μηχανική (μηχανική που βασίζεται στην θεωρεία του Quantum) είναι υψηλής σπουδαιότητας. Το ίδιο ισχύει για το νοικοκυριό, την βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία αεροσκαφών, βιομηχανία ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα νανοσωματίδια καθιστούν δυνατόν, να είναι οι επιφάνειες ανθεκτικές στα γδαρσίματα, να προστατεύονται από την διάβρωση και να παραμένουν λείες.

Όταν τα μόρια, τα οποία είναι χωρίς καμία δομή σε ένα υλικό, είναι δομημένα με ένα τρόπο που κάθε άτομο παραμένει σε ορισμένη θέση, τότε το αδύνατο γίνεται δυνατό. Τα υλικά αποκτούν καινούργιες δυνάμεις όταν τα άτομα τους είναι ελεγχόμενα και συντεταγμένα. Οι διαδικασίες παραγωγής γίνονται ευκολότερες, φθηνότερες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Η νανοτεχνολογία χειρίζεται τα μόρια διαμέσου του ρεύματος, του μαγνητισμού ή της χημείας, ώστε να οργανώνονται αυτόνομα. Η φύση λειτουργεί σαν πρότυπο: η κυψέλη και οι λειτουργίες της. Η νανοτεχνολογία βοηθάει τα μόρια να οργανώνονται αυτόνομα χωρίς την βοήθεια του ανθρώπου. Είναι δυνατόν τα μόρια αυτά να αναπαράγονται από μόνα τους, κάτι που σχεδόν ήδη έχουν πετύχει οι Ιάπωνες επιστήμονες.

Η νανοτεχνολογία θα είναι η βάση του μέλλοντος για τους επόμενους αιώνες και ανοίγει νέες αγορές. Σε επιστημονικούς κύκλους και μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζεται σαν το κλειδί της τεχνολογίας του 21ου αιώνα. Σε ολόκληρη την Γερμανία προωθείται η έρευνα σε αυτόν τον τομέα με σχέδια δημόσιων ερευνητικών κέντρων και οικονομικών επιχειρήσεων. Υπάρχουν αρμόδια κέντρα, τα οποία διακρίνονται βάση της ειδικότητας τους. Αυτά τα κέντρα είναι δικτυωμένα με μεγάλες επιχειρήσεις, ανώτερες σχολές και πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα. Κεφαλαιούχοι καθώς και η κυβέρνηση χρηματοδοτούν τις έρευνες και τα έργα αυτά.

Στοιχεια Επικοινωνιας

  • Διεύθυνση: Αγαθοδαίμονος 2
  • Περιοχή:  Κάτω Πετράλωνα 11853
  • Τηλ.: 210-5155091 210-2690432
  • Fax:
  • E-mail: info@cybertec.gr

Δικτυο

Διαδικτυακα Προιόντα

Login or Register